New shoes


Jag var på stan idag med min mamma och så skulle vi köpa ett paraply.Vi kom till Wasséns. Men istället för ett paraply hittade vi skor som kostade 49 kr (ord.pris 200 kr) (se bild). Vi trodde först att de kostade 49 kr styck, så jag tog den rosa paret. Men när kassörskan sa att ett par kostar 39 och TVÅ par kostar 49 kr gick jag och tog en svart sko med vita pricka som hade samma design som den rosa. men så sa hon att de var slut :(. Så jag tog en rutig sko med vita döskallar i de svarta rutorna och så hittade hon ett par. Så fick jag två par som jag var riktigt nöjd av så kostade bara 49 kr/par. Egentlligen kostar de 200/par.

Sum 41, gruppen med Avril Lavignes man som sångare

Ja, Sum 41, Avril Lavigne, Paramore m.m är det jag lyssnar på. Sum 41 har en sångare som är Avrils man, Deryck Whibley. Tror ni inte på mig? Titta på den här bilden så får du se.


Back to school

Ja...om tre veckor börjar jag skolan. Sommarlovet har gått snabbt men jag har upplevt mycket, sommarskolan då vi badade som mycket så att jag blev alldeles brun, jag gillar inte det, min nya mobil som jag inte har pengar i, ja, jag har upplevt en del saker under sommaren 09. Men nu är det över, back to school...


Emma-San XD



Vad ser ni på bilden? Precis, en söt, snygg tjej som är så himla snäll på verkligheten, ville jag så gärna lägga upp en bild på henne. Jag vill gärna åka till Ånge där min Ånge-kompis bor, men det är så svårt att hitta tåg-biljetter dit :(. Så jag längtar istället att hon ska komma hit nästa somma <33. Hon är helt och hållet min själsfrände. Hon är exakt som mig, emo, samma musikstil, samma känslor och samma problem som hon skrev i sin blogg. Vill verkligen se dig i verkligheten kompis!!
                                                                                                                                                                    

RSS 2.0