My skin is on fire!!!!

Jag hade badat två dagar i rad och har nu blivit kolsvart. Jag hatar det!!! När jag tar av mig tröjan ser det ut som en linne av hud som sitter fast på mig.



                                                 What's there?

Jätterolig video!...Hic!




Tom & Jerry - Hic Cup Pup (Obs! Engelsk tal!)

Näset i gräset



Idag (24/6) var sommarskolan och jag ute vid och BADADE! Åhh det var skitsoft!!!! Vi åkte till Näset, som ligger i utkanten av Göteborg och badade i 4 timmar. Först var vattnet iskallt, men senare blev den plötsligt varm och skönt. Min kompis var lite rolig också. Hon kunde inte simma så hon skulle lära sig. Men resultatet blev inte så bra. Hon var i grunt vatten och när min lärare släppte henne så...HJÄLP!!! JAG DRUNKNAR!!, skrek hon hastigt. Men hon kunde ju stå på sanden... Hon är jätterolig, även på land och på vatten.

Wiiiie!!!

Nu har jag äntligen fått bort den svarta texten på headern!! Dessutom har jag lagt in en matchande klocka och en matchande klocka. Och om tiden är en timme sen, strunt i det, de har inte fixat sommartid än.

Låten som får mig att hoppa

Den här låten gör så glad!!!!



Lyrics: http://www.lyred.com/lyrics/Avril+Lavigne/The+Best+Damn+Thing/The+Best+Damn+Thing/

Twilight, typisk tjejfilm-bok

Förra veckan när jag inte hade nåt att göra tog jag fram skivan med filmen Twilight (del 1) och tittade på filmen. Jag tycker att filmen var sådär, kanske bra, jag vet inte jag är inte så bra på åsikter. Filmen handlar om Isabella Swan, en gymnasie-elev flyttar från storstaden Phoenix till den lilla staden Forks. I den nya skolan möter hon vampyren Edward Cullen och de blir kära i varann. Men deras kärlek är inte helt problemfritt...

Tja...jag tänkte då efter filmen hur mycket konstigheter det finns på tjejfilmer. Konstigt...


Skönt med sommarlov, eller?

Sommarlovet började förra veckan, men helt kul var det ändå inte, jag skulle ändå gå skolan. Ja, nu förbereder jag mig till den andra veckan på sommarskolan. Mina föräldrar har betalat 150 kr för all tre veckor, 50 per vecka. Men så dåligt är det inte. Det är jättekul i sommarskola, jämfört med det vanliga skolan. Förra året i åkte vi till Borås Djurpark med sommarskolans personal som avslutning. I år har inte skolan lika mycket pengar, så det blir nog inget sånt. Men det kommer att vara kul ändå, det var den första veckan iallafall.


Paramore - Misery Business

Bästa låten jag någonsin har hört!!


Hej, jag heter Donna Ly

                                                                                  6/6 2009

Hej alla bloggbesökare,


Som ni ser på rubliken så heter jag Donna, är snart 11 år och går i åk.4. Nu när ni har läst om min ålder tycker ni kanske att jag är lite för ung för att blogga, men jag ska behålla den här bloggen tills...um...för alltid troligen. Jag är en tjej som är mycket intresserad av musik därför ska jag nog bara blogga om musik. Jag lyssnar på "Pop-Punk" som bland annat Avril Lavigne och Sum 41 sjunger, Emo som Paramore coh allt annat liknande musik. Jag hoppas att ni nog har fått tillräckligt med information om mig för att jag måste sluta nu. Jag lovar er så småningom mycket mera inläggar!!!!

RSS 2.0