Tråkigt, tråkigt, tråkigt

Mobilbloggar igen, eftersom att datan är upptagen. Det är så hemskt tråkigt att man inte kan ladda upp bilder med mobilen. Då skulle mina bilder kunna komma in även utan datakabel. Har nästan ingenting att göra nu, väntar just nu bara på pianot för att brorsan har den nu. Saknar ord, hejdå!

Bloggar på mobilen

Hej! Jag är ute och tar en promenad nu och sen när jag fick reda på att det bara kostade 1kr per dag att vara inne på internet passar jag på nu att blogga varje dag! Men nu måste jag dra, så hejdå!

Canon Digital IXUS 100 IS

Fick en ny kamera idag, (är faktiskt familjens, inte min). Den är skitsnygg, 12,1 Megapixlar och har världens vackraste färg (efter svart, haha). Fan vad trött jag är, tja!

Till "Sweetmagic"

Jag vill bara tacka Sweetmagic (jag tror nog att hon helst vill vara anonym) för ett underbart arbete med min bloggdesign. Hon har gjort allt och jag är jättenöjd! Tusen tack!

www.sweetmagic.blogg.se ♥


Jävla datakabel!!!!

Jag är så himla trött på min datakabel!! Det har tagit 3 månader sen jag inte kunde ladda upp nya bilder på BDB eller bloggen. Så jävla irriterande! Jag ska försöka bli mer aktiv på min blogg eftersom alla vill det, haha. Bloggar snart igen!


RSS 2.0